• La reducere!
  • -5%
Trenulet - sticker copii
Trenulet - sticker copii
Trenulet - sticker copii

Trenulet - sticker copii

Wallies
W13542
In Stoc
123,00 lei 129,00 lei -5%
Nicio taxa

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

 

Politica de confidentialitate

Sticker-ul decorativ de la Wallies este un element ce ofera culoare si fun in camere de copii, gradinite, locuri de joaca si alte spatii de activitati. Schimba decorul camerei copiilor in cateva secunde! Nu lasa reziduri lipicioase pe suprafata aplicata atunci cand sunt indepartate.

Contine: 2 planse cu 7 trenuri de la 25 x 20 cm la 40 x 18 cm si 9 semne de la 8 x 2,5 la 23 x 10 cm

Sticker-ul decorativ pentru camera copii Trenulet - sticker copii are toate elementele din imagine atasate pe cele doua planse. Se dezlipesc foarte usor si se aplica pe perete. Aria acoperita de sticker-ul decorativ pe perete depinde de modul in care pozitionati diversele figurine de pe plansa in functie de imaginatia dumneavoastra. Imaginea de prezentare este doar o sugestie de decorare pe un perete zugravit bleu. Elementele pot fi aplicate pe un perete alb sau pe orice alta culoare aleasa de dumneavoastra. Este usor de aplicat pe majoritatea suprafetelor netede: perete, sticla, lemn si altele. IMPORTANT ! Se poate dezlipi si repozitiona rapid fara sa se deterioreze si fara sa deterioreze suprafate de unde au fost dezlipite.

2014-10-22
No reviews
Product added to wishlist
Site-ul www.stickero.ro foloseste Cookies.
Continuarea navigarii presupune acordul dumneavoastra pentru Termenii si Conditiile de Utilizare si pentru Politica de Confidentialitate.