Sticker decorativ de la Wallies este un element ce ofera culoare si fun in camere de copii, gradinite, locuri de joaca si alte spatii de activitati. Schimba decorul camerei copiilor ceva secundeNu lasa reziduri lipicioase pe suprafata aplicata atunci cand sunt indepartate.

Contine: 1 plansa de vinil cu dimensiunea : 95 x 63 cm. Creta inclusa.

Tabla de scris autocolanta Monthly Calendar este potrivita pentru camere de copii, birou, sali de clasa sau gradinite si contine 1 plansa de 95 x 63 cm. Este pretiparita cu liniile despartitoare (dvs. veti completa luna, zilele si datele), creta inclusa, (vezi imaginea secundara) Se dezlipesc foarte usor si se aplica pe perete. Se scrie cu creta si se sterge cu o carpa moale. Este usor de aplicat pe majoritatea suprafetelor: perete, sticla, lemn si altele. IMPORTANT Se poate dezlipi si repozitiona rapid fara sa se deterioreze si fara sa deterioreze suprafate de unde au fost dezlipite.

Wallies
2015-03-02
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Site-ul www.stickero.ro foloseste Cookies.
Continuarea navigarii presupune acordul dumneavoastra pentru Termenii si Conditiile de Utilizare si pentru Politica de Confidentialitate.