Sticker tabla de scris de la Wallies este un element ce ofera culoare si fun in camere de copii, gradinite, locuri de joaca si alte spatii de activitati. Schimba decorul camerei copiilor in cateva secunde! Nu lasa reziduri lipicioase pe suprafata aplicata atunci cand sunt indepartate.

Contine: 4 planse de vinil fiecare cu dimensiunea : 22 x 30,5 cm. Creta inclusa.

Sticker-ul tabla de scris Slate Gray este potrivit pentru camere de copii, birou, sali de clasa sau gradinite. Se dezlipeste foarte usor si se aplica pe perete. Aria acoperita de sticker-ul tabla de scris pe perete depinde de modul in care pozitionati elementele de pe plansa. Imaginea de prezentare este doar o sugestie de decor pe un perete in care s-au utilizat 2 pachete a cate 4 planse. Se scrie cu creta si se sterge cu o carpa moale. Este usor de aplicat pe majoritatea suprafetelor: perete, sticla, lemn si altele. IMPORTANT ! Se poate dezlipi si repozitiona rapid fara sa se deterioreze si fara sa deterioreze suprafata unde a fost aplicat.

Wallies
2014-10-22
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Site-ul www.stickero.ro foloseste Cookies.
Continuarea navigarii presupune acordul dumneavoastra pentru Termenii si Conditiile de Utilizare si pentru Politica de Confidentialitate.