Sticker-ul tabla de scris de la Wallies este un element ce ofera culoare si fun in camere de copii, gradinite, locuri de joaca si alte spatii de activitati. Schimba decorul camerei copiilor in cateva secunde! Nu lasa reziduri lipicioase pe suprafata aplicata atunci cand sunt indepartate.

Contine: o casa de aprox 50x50 cm, un copac de 35x50 cm, un soare de 15x13 cm, o pasare de 18x18 cm si 3 flori de la 13x17 cm la 14x23 cm. Creta inclusa.

Sticker-ul tabla de scris House & Trees este potrivit pentru camere de copii, birou, sali de clasa sau gradinite. Se dezlipeste foarte usor si se aplica pe perete. Aria acoperita de sticker-ul tabla de scris pe perete depinde de modul in care pozitionati elementele de pe plansa. Imaginea de prezentare este doar o sugestie de decor. Se scrie cu creta si se sterge cu o carpa moale. Este usor de aplicat pe majoritatea suprafetelor: perete, sticla, lemn si altele. IMPORTANT ! Se poate dezlipi si repozitiona rapid fara sa se deterioreze si fara sa deterioreze suprafata unde a fost aplicat.

2014-10-22
No reviews
Product added to wishlist
Site-ul www.stickero.ro foloseste Cookies.
Continuarea navigarii presupune acordul dumneavoastra pentru Termenii si Conditiile de Utilizare si pentru Politica de Confidentialitate.