• La reducere!
  • -10%
Sticker Decorativ pentru camere copii...
Sticker Decorativ pentru camere copii...
Sticker Decorativ pentru camere copii...

Sticker Decorativ pentru camere copii Piratii

W13732
In Stoc
143,45 lei 159,39 lei -10%
Nicio taxa
 

Sticker decorativ de la Wallies este un element ce ofera culoare si fun in camere de copii, gradinite, locuri de joaca si alte spatii de activitati. Schimba decorul camerei copiilor ceva secundeNu lasa reziduri lipicioase pe suprafata aplicata atunci cand sunt indepartate.

Contine: 2 planse cu 20 stickere : 1 nava, 1 insula, 3 pirati si accesorii asortate.

Sticker-ul decorativ pentru camera copii Piratii are toate elementele din imagine atasate pe cele doua planse. Se dezlipesc foarte usor si se aplica pe perete. Aria acoperita de sticker-ul decorativ pe perete depinde de modul in care pozitionati diversele figurine de pe plansa in functie de imaginatia dumneavoastra. Imaginea de prezentare este doar o sugestie de decorare pe un perete zugravit bleu pastel. Elementele pot fi aplicate pe un perete alb sau pe orice alta culoare aleasa de dumneavoastra. Suprafata poate varia si ajunge pana la aprox: 180 x 200 cm in functie de imaginatia fiecaruia. Este usor de aplicat pe majoritatea suprafetelor: perete, sticla, lemn si altele. IMPORTANT Se poate dezlipi si repozitiona rapid fara sa se deterioreze si fara sa deterioreze suprafate de unde au fost dezlipite.

Wallies
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Site-ul www.stickero.ro foloseste Cookies.
Continuarea navigarii presupune acordul dumneavoastra pentru Termenii si Conditiile de Utilizare si pentru Politica de Confidentialitate.