• -10%
  • Nou
Fototapet  Stylish Face of Concrete
Fototapet  Stylish Face of Concrete
Fototapet  Stylish Face of Concrete
Fototapet  Stylish Face of Concrete

Fototapet - Stylish Face of Concrete

A1-WSR10m791
la comandă
208,73 lei 231,92 lei -10%
Nicio taxa | Livrare in 5-10 zile lucratoare
Fototapetul vlies rezistent la apă și zgârieturi "Stylish Face of Concrete" se aplică pe perete. Fototapetul "Stylish Face of Concrete", cu un design inspirat, va reprezenta un decor senzațional al oricărei încăperi.
Dimensiuni
  • 50x1000

 

Fototapetul vlies rezistent la apă și zgârieturi "Stylish Face of Concrete" se aplică pe perete. Fototapetul "Stylish Face of Concrete", cu un design inspirat, va reprezenta un decor senzațional al oricărei încăperi. Tapetele flaușate sunt aplicate cu ajutorul adezivului. Acestea pot fi montate în orice cameră, chiar și în baie sau în bucătărie. Tapetul vlies cu acoperire semi-mată ascunde imperfecțiunile minore ale peretelui. Creează un strat de izolație termică și le permite pereților să respire. Imprimeul rezistent la apă este foarte durabil.

Calitate înaltă a imprimării
Calitatea imprimării digitale de până la 600 dpi, tehnologia unică și culorile vibrante, fac ca fototapetul să lărgească optic interiorul.

Ecologic și sigur
Folosim doar materiale sigure, și de accea recomandăm decorul nostru atât pentru dormitor, cât și pentru camera copiilor.

Ambalaj sigur
Tapetul este rulat și preambalat într-o cutie groasă de carton care asigură siguranța la transportare. Fiecare cutie de carton conține instrucțiunile de lipire.

Montare ușoară
Fototapetul este alcătuit din fâșii de 50 cm ușor de instalat.

Vezi cum să montezi fototapetul "Stylish Face of Concrete" pas cu pas.

Descarcă instrucțiunile

Greutate: 120 g/m2
Lățimea 1 role: 50 cm
Tehnica de imprimare: laser (imprimare termică)Type: Fototapet
Artgeist
Produs nou
2019-06-29
No reviews
Product added to wishlist
Site-ul www.stickero.ro foloseste Cookies.
Continuarea navigarii presupune acordul dumneavoastra pentru Termenii si Conditiile de Utilizare si pentru Politica de Confidentialitate.