Dinozaurul simpatic - Sticker Centimetru
Dinozaurul simpatic - Sticker Centimetru
Dinozaurul simpatic - Sticker Centimetru

Dinozaurul simpatic - Sticker Centimetru

Wallies
W13540
In Stoc
129,00 lei
Nicio taxa

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

 

Politica de confidentialitate

Sticker-ul decorativ de la Wallies este un element ce ofera culoare si fun in camere de copii, gradinite, locuri de joaca si alte spatii de activitati. Schimba decorul camerei copiilor in cateva secunde! Nu lasa reziduri lipicioase pe suprafata aplicata atunci cand sunt indepartate.

Contine: 2 planse cu 1 brontozaur de 88 x 104 cm, 1 pterodactyl de 25 x 12 cm, 1 pisanosaurus de 33 x 17 cm, 1 palmier de 28 x 58 cm, 2 pete de culoare de 10 x 12 cm.

Sticker-ul decorativ pentru camera copii Dinozaurul simpatic - Sticker Centimetru are toate elementele din imagine atasate pe cele doua planse. Se dezlipesc foarte usor si se aplica pe perete. Aria acoperita de sticker-ul decorativ pe perete depinde de modul in care pozitionati diversele figurine de pe plansa in functie de imaginatia dumneavoastra. Imaginea de prezentare este doar o sugestie de decor. Elementele pot fi aplicate pe un perete alb sau pe orice alta culoare aleasa de dumneavoastra. Este usor de aplicat pe majoritatea suprafetelor netede: perete, sticla, lemn si altele. IMPORTANT ! Se poate dezlipi si repozitiona rapid fara sa se deterioreze si fara sa deterioreze suprafate de unde au fost dezlipite.

2014-10-22
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Site-ul www.stickero.ro foloseste Cookies.
Continuarea navigarii presupune acordul dumneavoastra pentru Termenii si Conditiile de Utilizare si pentru Politica de Confidentialitate.