Suntem Stickero, o echipa de oameni tineri si entuziasti, pasionati de forme si culori, de lucruri simple si frumoase, si ne-am propus sa depasim asteptarile clientilor nostri cu produse si servicii de calitate in domeniul stickerelor decorative. Asadar, dragi clienti sau posibili clienti, va asteptam cu nerabdare pe site-ul nostru, www.stickero.ro, cu o gama variata si bogata de stickere decorative pentru perete si alte suprafete netede, fototapete si tablouri, cu raspunsuri prompte, daca aveti nevoie de informatii, cu sfaturi de asortare a culorilor sau de potrivire a dimensiunilor, dar si cu designeri experimentati si foarte creativi, gata oricand sa va ajute cu drag cu idei frumoase de design sau chiar sa va creeze stickere decorative personalizate dupa propriile voastre idei sau imagini.

Intr-un domeniu cu resurse nebanuite de forme si culori, limitat poate doar de imaginatia noastra, va invitam alaturi de noi sa ne depasim impreuna limitele. Fie ca doriti sa va decorati livingul sau dormitorul, bucataria sau baia, geamurile, oglinzile sau mobila, camera copilului sau holul, biroul, un salon de infrumusetare sau un club, la stickero.ro veti gasi cu siguranta solutiile potrivite si suportul necesar pentru realizarea unor decoruri unice si excelente cu care sa va dati pe spate prietenii si oaspetii. Cu materiale de cea mai buna calitate, cu aparatura de ultima generatie si cu o strategie care pune pe primul loc multumirea clientului, Stickero este cel mai potrivit partener cu care va puteti realiza decoratiunile visate.

Product added to wishlist
Site-ul www.stickero.ro foloseste Cookies.
Continuarea navigarii presupune acordul dumneavoastra pentru Termenii si Conditiile de Utilizare si pentru Politica de Confidentialitate.