• La reducere!
  • -5%
Casuta de joaca - sticker copii
Casuta de joaca - sticker copii
Casuta de joaca - sticker copii

Casuta de joaca - sticker copii

W13526
In Stoc
123,00 lei 129,00 lei -5%
Nicio taxa

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

 

Politica de confidentialitate

Sticker-ul decorativ de la Wallies este un element ce ofera culoare si fun in camere de copii, gradinite, locuri de joaca si alte spatii de activitati. Schimba decorul camerei copiilor in cateva secunde! Nu lasa reziduri lipicioase pe suprafata aplicata atunci cand sunt indepartate.

Contine: 2 planse, 1 casa de 54x40 cm, 2 fete de 10x8 cm, 4 buchete de flori de la 5x7 cm pana la 15x5 cm, 7 pomi de la 10x5 cm pana la 27x7 cm, 8 piese de mobila de la 3 x 3 cm pana la 15 x 5 cm, 7 nori de la 7 x 6 cm pana la 13 x 8 cm

Sticker-ul decorativ pentru camera copii Casuta de joaca are toate elementele din imagine atasate pe cele doua planse. Se dezlipesc foarte usor si se aplica pe perete. Aria acoperita de sticker-ul decorativ pe perete depinde de modul in care pozitionati diversele figurine de pe plansa in functie de imaginatia dumneavoastra. Imaginea de prezentare este doar o sugestie de decor. Elementele pot fi aplicate pe un perete alb sau pe orice alta culoare aleasa de dumneavoastra. Este usor de aplicat pe majoritatea suprafetelor netede: perete, sticla, lemn si altele. IMPORTANT ! Se poate dezlipi si repozitiona rapid fara sa se deterioreze si fara sa deterioreze suprafate de unde au fost dezlipite.

Wallies
2014-10-22
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Site-ul www.stickero.ro foloseste Cookies.
Continuarea navigarii presupune acordul dumneavoastra pentru Termenii si Conditiile de Utilizare si pentru Politica de Confidentialitate.