Fototapet Zane si Curcubeu
Fototapet Zane si Curcubeu

Fototapet Zane si Curcubeu

FTD2222
In Stoc
312,88 lei
Nicio taxa

- Fototapet compus din 4 bucati

- Imprimat cu cerneluri special in offset printing

- Cantitate : 4 bucati / colet

- Livrat cu adezivul necesar aplicarii

- Produs cu licenta


Dimensiuni: 360x254 cm

 

Fototapetele reprezinta o modalitate rapida si unica de a decora orice perete din casa. Sunt imprimate pe o hartie speciala asigurand o durabiliate mai mare a culorii, nu se decoloreaza in timp.

Se livreaza intr-un tub protector impreuna cu adezivul sub forma de praf.

Se monteaza usor. Urmati pasii de aplicare de mai jos, pentru o aplicare ideala. Nu este nevoie sa fiti de meserie pentru a-l aplica ci doar o persoana rabdatoare.

Fototapet compus din 4 bucati (scrie pe fiecare ordinea acestuia). Fototapet imprimat cu cerneluri speciale in offset printing.

Dimensiuni produs: 360cm x 254cm (latime x inaltime).


Atentionari:
Nu se recomanda copiilor sub 3 ani.
Nu contine substante toxice.
Acest produs nu este o jucarie.

Mai intai de toate asigurati-va ca toate rulourile sunt intacte, nerupte si ca se ridica la nivelul asteptarilor Dvs. privind calitatea produsului. Dupa verificarea rulourilor este indicat sa se faca o proba de imbinare pe uscat, fara aplicarea vreunui lipici sau alte materiale straine. Doar in aceste cazuri puteti invoca garantia produsului nu si dupa aplicarea (eventual incorecta) lui.

ATENTIE: dupa aplicarea fototapetului pe perete nu se vor accepta reclamatii privind calitatea imprimarii sau imbinarea gresita invocand vinovat producatorul sau distribuitorul.

Aplicarea fototapetului

Aveti nevoie de urmatoarele unelte si ingrediente pentru o aplicare de succes:
- o scara
- o galetusa
- un nivel (sau boloboc)
- un metru
- un cutter
- o pensula mai lata
- un creion
- o carpa curata

Pasii de aplicare:

3 4
1 2ATENTIE: Incepeti cu panoul din stanga jos, asa cum este indicat in imaginea de mai sus.
Plasati deci primul panou pe perete respectand reperele pe care le-ati trasat si aplicati presiune asupra lui cu ajutorul ruloului facand miscarea dinspre centru spre margini. Trece?i apoi la al doilea panou repetand acelasi procedeu ca pentru panoul 1.
Cand ajungeti la al treilea panou sa fiti cu bagare de seama intrucat acesta trebuie sa treaca aproximativ cu 5 mm peste panoul nr. 1. Acelasi lucru este valabil si pentru panoul nr. 4 care ar trebui sa se suprapuna cu aproximativ 5 mm peste panoul nr. 2. Este foarte important ca aceste panouri sa fie instalate corect de aceea recomandam sa evitati bulele prea mari sau intinderea materialului care ar putea sa il deformeze.

1. Verificati daca regasiti in pachet adezivul sub forma de praf, si daca ati primit modelul de fototapet comandat.
2. Cititi pe ambalajul pachetului de adeziv cantitatea de apa necesara pentru dizolvarea acestuia.
3. Dupa ce ati pus in galeata necesarul de apa, goliti saculetul cu praful adeziv si amestecati bine pana ce amestecul devine omogen. Se lasa 30 de minute pana devine vascos.
4. Desfasurati fototapetul (4 bucati/fototapet).
5. Se ia primul panou al modelului, se aseaza cu fata in jos si cu ajutorul pensulei se aplica cu generozitate adezivul.
6. Se lasa sa se impregneze bine (3-5 minute).
7. Luati panoul si mergeti cu el in extremitatea stanga a peretului de unde este indicat sa incepeti aplicarea. (Adezivul nu se lipeste din prima, deci daca panoul nu este drept, puteti repozitiona destul de usor).
8. Cu ajutorul ruloului, al palmelor si al unei carpe apesati pe fototapet de la mijlocul acestuia spre extremitati pentru a impinge excesul de adeziv si golurile de aer spre exterior.
9. Odata aplicat primul panou, veti avea bucati de material in plus atat in partea superioara cat si in cea inferioara a panoului. Acesta se pot decupa cu un cutter.
10. Urmeaza aplicarea celor trei panouri ramase.
11. Pentru o uscare rapida, inchideti ferestrele si usile si pastrati o temperatura de 20 C in camera decorata.

No reviews
Product added to wishlist
Site-ul www.stickero.ro foloseste Cookies.
Continuarea navigarii presupune acordul dumneavoastra pentru Termenii si Conditiile de Utilizare si pentru Politica de Confidentialitate.