Woodland - Sticker Centimetru

W13532

Produs nou

In Stoc

129 lei

Descriere

Sticker-ul decorativ de la Wallies este un element ce ofera culoare si fun in camere de copii, gradinite, locuri de joaca si alte spatii de activitati. Schimba decorul camerei copiilor in cateva secunde! Nu lasa reziduri lipicioase pe suprafata aplicata atunci cand sunt indepartate.

Contine: 2 planse cu 1 copac de 43 x 140, 12 animale de la 7,5 x 5 cm la 30 x 33 cm, 2 flori de la 5 x 7,6 la 8 x 8 cm, 12 ciuperci de la 3 x 5,6 cm la 7 x 5,6 cm, 38 frunze 2,5 x 2,5 cm la 2,5 x 7,6 cm, 4 frunze marker 7,6 x 2,5 cm

Sticker-ul decorativ pentru camera copii Woodland Sticker Centimetru are toate elementele din imagine atasate pe cele doua planse. Se dezlipesc foarte usor si se aplica pe perete. Aria acoperita de sticker-ul decorativ pe perete depinde de modul in care pozitionati diversele figurine de pe plansa in functie de imaginatia dumneavoastra. Imaginea de prezentare este doar o sugestie de decorare pe un perete zugravit bleu. Elementele pot fi aplicate pe un perete alb sau pe orice alta culoare aleasa de dumneavoastra. Este usor de aplicat pe majoritatea suprafetelor netede: perete, sticla, lemn si altele. IMPORTANT ! Se poate dezlipi si repozitiona rapid fara sa se deterioreze si fara sa deterioreze suprafate de unde au fost dezlipite.

Recenzii

Comments ()

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Woodland - Sticker Centimetru

Woodland - Sticker Centimetru

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: