Sistemul solar - sticker copii

W13528

Produs nou

In Stoc

123 lei

-5%

129 lei

Descriere

Sticker decorativ de la Wallies este un element ce ofera culoare si fun in camere de copii, gradinite, locuri de joaca si alte spatii de activitati. Schimba decorul camerei copiilor in cateva secunde! Nu lasa reziduri lipicioase pe suprafata aplicata atunci cand sunt indepartate.

Contine: 2 planse cu 1 soare 37cm x 37cm , 1 luna 10cm x 10cm, 9 planete de la 11cm x 11cm la 22cm x 22cm , 12 denumiri de la 10cm x 5cm la 20cm x 13cm, 20 stele de la 5cm x 4cm la 13cm x 8cm, 1 astronaut 10cm x 19cm,1 cometa 8cm x 18cm

Sticker-ul decorativ pentru camera copii Solar System are toate elementele din imagine atasate pe cele doua planse. Se dezlipesc foarte usor si se aplica pe perete. Aria acoperita de sticker-ul decorativ pe perete depinde de modul in care pozitionati diversele figurine de pe plansa in functie de imaginatia dumeavoastra. Imaginea de prezentare este doar o sugestie de decor. Elementele pot fi aplicate pe un perete alb sau pe orice alta culoare aleasa de dumneavoastra. Este usor de aplicat pe majoritatea suprafetelor: perete, sticla, lemn si altele.IMPORTANT Se poate dezlipi si repozitiona rapid fara sa se deterioreze si fara sa deterioreze suprafata unde a fost aplicat.

Recenzii

Comments ()

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Sistemul solar - sticker copii

Sistemul solar - sticker copii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: