Prin oras - sticker copii

W13525

Produs nou

In Stoc

129 lei

Descriere

Sticker decorativ de la Wallies este un element ce ofera culoare si fun in camere de copii, gradinite, locuri de joaca si alte spatii de activitati. Schimba decorul camerei copiilor in cateva secunde! Nu lasa reziduri lipicioase pe suprafata aplicata atunci cand sunt indepartate.

Contine: 2 planse 2 strazi 60cm x 41cm to 61cm x 20cm , 5 masini aprox, 13cm x 5cm , 2 camioane 11cm x 10cm, 1 avion 17cm x 8cm, 9 copaci aprox. 10cm x 5cm , 13 nori aprox. 15cm x 7cm

Sticker-ul decorativ pentru camera copii Around Town are toate elementele din imagine atasate pe cele doua planse. Se dezlipesc foarte usor si se aplica pe perete. Aria acoperita de sticker-ul decorativ pe perete depinde de modul in care pozitionati diversele figurine de pe plansa in functie de imaginatia dumeavoastra. Imaginea de prezentare este doar o sugestie de decor. Elementele pot fi aplicate pe un perete alb sau pe orice alta culoare aleasa de dumneavoastra. Este usor de aplicat pe majoritatea suprafetelor: perete, sticla, lemn si altele. IMPORTANT Se poate dezlipi si repozitiona rapid fara sa se deterioreze si fara sa deterioreze suprafata unde a fost aplicat.

Recenzii

Comments ()

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Prin oras - sticker copii

Prin oras - sticker copii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: