Stickerele noastre sunt produse din folie autocolanta de cea mai buna calitate marca Orafol Germania.

Stickerele decorative sunt autoadezive, nu necesita adezivi speciali pentru aplicare, se aplica foarte usor pe peretii vopsiti in lavavila (ATENTIE! Nu se aplica pe pereti vopsiti cu vopseluri pe baza de silicon sau teflon) sau pe alte suprafete netede (geamuri, vitrine, obiecte de mobilier, oglinzi, pvc, masini), sunt foarte rezistente in timp si nu deterioreaza peretele dupa ce sunt indepartate.

Adezivul este poliacrilic pe baza de apa, removabil (folia se poate dezlipi fara a deteriora peretele si, mai mult, se poate aplica de mai multe ori, daca modelul permite acest lucru).

Exista doua tipuri de stickere decorative, din punctul de vedere al modului cum sunt realizate:
1. Stickere realizate prin decupare pe contur: din planse de material autocolant de aceeasi culoare se decupeaza diverse forme: flori, fluturi, pomi, crengi, peisaje, forme abstracte, cladiri, masini, vedete, etc. De multe ori, daca desenul permite, sunt combinate forme de mai multe culori si rezulta stickere colorate.
2. Stickere realizate prin imprimare sau stickere color: pe planse de material autocolant alb sau transparent se imprima diverse imagini iar apoi se face decupare pe contur, daca este cazul. Acest gen de stickere pot fi gasite in special in categoria Stickere color.

Printul pentru stickerele realizate prin imprimare se face cu ecosolvent de cea mai buna calitate, original Roland